Luminor Punktu krājkonts

Punktu krājkonts

Punktu krājkonts piedāvā jums izvēlēties dāvanas par veiktajiem pirkumiem. Maksājiet ar karti un krājiet emocijas!

Esat Luminor klients?

Autorizējieties Nordea internetbankā, lai turpinātu darbu.

Noteikumi

 Iepazīstieties ar Vispārīgajiem noteikumiem par punktu krājkontu !


Šajā mājaslapas sadaļā ir pieejami to pakalpojumu noteikumi, kas tiek sniegti klientiem, kuru konta numurā ir redzami burti “NDEA” (LVxxNDEAxxxxxxxxxxxxx). 

 

Ja Jūsu konta numurā ir redzami burti "RIKO" (LVxxRIKOxxxxxxxxxxxxx) vai Jūsu norēķinu karti vai kredītkarti ir izsniegusi AS DNB banka, lūdzam apmeklēt šo mājaslapu: www.dnb.lv , kur atradīsiet gan Jums saistošus noteikumus (apzīmēti ar simboliem un burtu "(D)"), gan arī savu internetbanku.

 

 

 

 

Kļūda

Jums korekti jāaizpilda visi lauki, kas iekrāsoti sarkanā krāsā!

Kļūda

Jums jāpiekrīt noteikumiem!

Restorāni » Valtera restorāns (20 EUR Elektroniska dāvanu karte)

Valtera restorāns ir pirmais restorāns Latvijā, kas lepojas ar mūsdienīgu Latvijas virtuvi, kuras pamatā ir tikai Latvijas lauku produkti – piens, dārzeņi, gaļa, zivis, augļi un medījumi.

Cena: 1547 Punkti

Kods: 09861

Lauki ienāk pilsētā! Šis ir patiess Latvijas produktu stāsts, kura pamatā ir tradīcijas, lepnums un domas par nākotni. Tā vēsta restorāna filozofija, tikko ienākot pa durvīm. Valtera restorāns ir pirmais restorāns Latvijā, kas lepojas ar mūsdienīgu Latvijas virtuvi, kuras pamatā ir tikai Latvijas lauku produkti – piens, dārzeņi, gaļa, zivis, augļi un medījumi, kas nāk no vietējām zemnieku saimniecībām. Savukārt restorāna interjers ar Latvijas dabas ainavām atgādina vienkāršu, taču elegantu lauku muižu, kurā ikviens apmeklētājs var justies nevis kā klients, bet sen gaidīts ciemiņš.

Restorāna lakoniskā ēdienkarte ir tikpat mainīga kā pati daba – viens no mūsdienu Latvijas virtuves pamatlicējiem šefpavārs Valters Zirdziņš rada jaunas oriģinālreceptes tiklīdz zemnieki piedāvā jaunus produktus un sākas jauna medību vai zvejas sezona. Restorāna virtuve atspoguļo
Latvijas laukus – ēdiens top tikai no svaigām izejvielām, kas tobrīd pieejamas tirgū, un tiek pasniegts ne vien uz šķīvjiem, bet Latvijas koka, keramikas, akmeņiem un citiem dabiskiem materiāliem.

Restorāna šefpavārs joko, ka vienīgie svešzemju produkti te ir sāls, pipari un kafija. Maltīti restorānā papildina īpaši atlasīta Latvijas vīnu un stipro dzērienu izlase, tostarp arī samogons. Bet punkts uz „I” daudziem būs uz vietas gatavots saldējums vai sorbets. Kā saka šefpavārs:”Šī ir vieta cilvēkiem ar atvērtu sirdi, kas novērtē labu ēdienu! Vienkāršība un patiesums. Bez glamūra un snobisma.”